Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Congres: Recente ontwikkelingen in de eerstelijn

Op vrijdag 16 november 2007 organiseren het Julius Centrum en bureau Raedelijn het congres ‘Recente ontwikkelingen in de eerste lijn’.

Congres

Bent u benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen in de eerste lijn? En wat bijvoorbeeld de gevolgen zijn voor hoe u uw organisatie inricht en financiert? Maar ook wat zal helpen om hier in de praktijk meer profijt van te hebben? Zet dan 16 november 2007 van 9.00 tot 16.00 uur in uw agenda! Deze dag organiseren het Julius Centrum en bureau Raedelijn het congres ‘Recente ontwikkelingen in de eerste lijn’. Tijdens dit congres worden 5 voorbeelden gegeven van recente ontwikkelingen in de eerste lijn en deze worden beoordeeld door een vakkundige jury.

Programma

Prof. dr. Guus Schrijvers, Julius Centrum, zal het programma starten met een korte lezing over de recente ontwikkelingen in de eerste lijn. Vervolgens zal Rob van Damme MD MA, directeur Stichting Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra, aangeven wat deze ontwikkelingen in de praktijk betekenen.

Na de twee lezingen volgen vier voorbeelden, voorgeselecteerd door een deskundige jury, en één voorbeeld dat via het Open Podium binnenkomt. De eerste vier projecten worden van tevoren geselecteerd en hebben de volgende thema’s: E-health, Gezondheidsbevordering, eerstelijns GGZ, experiment, bijvoorbeeld arbocuratieve samenwerking.

Uit de vijf voorbeelden wordt, zowel door de jury als door het publiek, een winnaar gekozen. Hierover wordt gediscussieerd met zowel jury als publiek.

Doelgroep

Wij hopen trekkers, vernieuwers, managers, directeuren van en onder eerstelijnszorgverleners in Midden-Nederland te mogen begroeten. Geïnteresseerden buiten deze doelgroep zijn uiteraard ook welkom.

Locatie

Graag begroeten wij u bij de Roze collegezaal van het Universitair Medisch Centrum (UMC) te Utrecht.

De kosten zijn € 235,- (met machtiging) / € 240,- (met factuur). Dit bedrag is inclusief lunch.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.