Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CVZ besteedt ontwikkeling en beheer OHI uit aan Atos

Mark van Dorresteijn
Het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) heeft na een Europese aanbesteding de ontwikkeling en het beheer van applicaties van de maatwerkmodules en interfaces van Oracle Health Insurance (OHI) uitbesteed aan Atos.
CVZ besteedt ontwikkeling en beheer OHI uit aan Atos

Deze overeenkomst is een belangrijke stap vooruit om de realisering van een robuuste OHI-basisapplicatie als ruggengraat van de primaire processen van CVZ dichterbij te brengen.

OHI als basisapplicatie

CVZ besloot OHI in te zetten als basisapplicatie ter ondersteuning van het uitvoeren van de regelingen waarvoor zij verantwoordelijk is. OHI is een standaardapplicatie voor zorgverzekeraars en ondersteunt hun belangrijkste administratieve processen: van polis- en debiteurenbeheer tot de verwerking van declaraties en contractmanagement. Met als doel deze toepassing effectief voor haar polisadministratie in te zetten, heeft CVZ het bestaande pakket uitgebreid met een aantal maatwerkmodules en interfaces. Atos nam eerder de ontwikkeling en bouw hiervan voor haar rekening. Mede op basis van deze ervaringen en de behoefte aan een partner die op een kosteneffectieve manier invulling geeft aan de technische en operationele aspecten van het applicatiebeheer gaat CVZ nu opnieuw met de IT-dienstverlener in zee. (ICTzorg – Foto ANP)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.