Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Zorgboog verlengt contract met Holland Food Service

De Zorgboog uit Bakel en Holland Food Service zijn een contractverlenging van minimaal 5 jaar overeengekomen. De Zorgboog is inmiddels al ruim 11 jaar (sinds april 2003) verbonden aan Holland Food Service.
De Zorgboog verlengt contract met Holland Food Service
Foto: Stockxchng

Het contract omvat de leveringen van het totaalpakket aan versproducten, convenience maaltijdcomponenten, diepvriesartikelen en DKW-producten. Het Four Seasons-concept, waarmee De Zorgboog verzekerd is van een vaste maaltijdprijs per cliënt per dag, wordt tevens gecontinueerd en verder ontwikkeld.

Serviceconcept

Verder zal de ingeslagen weg van optimalisatie van de integrale processen, het optimaliseren van de cliënttevredenheid en de borging van de voedselveiligheid worden voortgezet. De Zorgboog en Holland Food Service zijn tevens in gesprek om een compleet nieuw all-inclusive serviceconcept te ontwikkelen om maaltijden, boodschappen en gastvrijheidsdiensten te bieden aan zowel intramurale als extramurale klanten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.