Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Delta Psychiatrisch Centrum kiest voor GGZ-pakket van ChipSoft

Annelies Vermeulen
Delta Psychiatrisch Centrum heeft gekozen voor het CS-EZIS.Net voor de GGZ van ChipSoft. Het centrum vervangt hiermee het administratieve systeem, het behandelinhoudelijke dossiersysteem en het systeem ten behoeve van de managementinformatie door één geïntegreerd systeem.
Delta Psychiatrisch Centrum kiest voor GGZ-pakket van ChipSoft

Circa duizend medewerkers, verspreid over dertig locaties, werken vanaf maart volgend jaar met het GGZ-pakket van ChipSoft. “Wij verwachten dat het CS-EZIS.Net optimale ondersteuning biedt voor ons primaire proces”, zegt Saskia Spierdijk, manager Medische en Paramedische Dienst (MPD) en projectleider bij de aanstaande implementatie. “Speerpunten hierbij zijn dat behandelingen plaatsvinden volgens zorgprogramma’s en dat de behandelingen systematisch geëvalueerd en bijgesteld worden. Ook kunnen we met het CS-EZIS.Net op eenvoudige wijze alle externe partijen, zoals zorgverzekeraars, zorgkantoren, Justitie en de Inspectie voor de Gezondheidszorg tijdig van juiste informatie voorzien.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Slotervaartziekenhuis kiest voor ChipSoft

Verpleegkundig systeem ChipSoft bij Wilhelmina Ziekenhuis en VieCuri MC

UMC Utrecht en LUMC tekenen contract ChipSoft

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.