Digitaal fotoboek ter voorbereiding kinderen op operatie

Kinderen die in de Isala klinieken in Zwolle hun amandelen laten verwijderen of buisjes laten plaatsen, kunnen zich thuis met een digitaal fotoboek voorbereiden.
Digitaal fotoboek ter voorbereiding kinderen op operatie

De Vereniging Kind en Ziekenhuis stelt dat kinderen het beste kunnen worden voorbereid door hun eigen ouders, omdat de informatie dan het beste wordt opgenomen. Het idee is dat ouders hun kinderen thuis al voorbereiden op de operatie. De fotoboeken illustreren kort wat het kind te wachten staat. Door focus op details kunnen kinderen veel herkennen op de dag van opname.

Groepsvoorlichting

Op de opnamedag wordt via groepsvoorlichting de informatie nog eens herhaald door de verpleegkundige en is er gelegenheid om te oefenen met het narcosekapje. (ICTzorg – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgmanager en Talent van het Jaar 2012

De inschrijving voor de verkiezing van Zorgmanager en Zorgvisie Grow/Work Talent van het Jaar 2012 is gestart. Meer informatie en aanmelden

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.