Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Directeur Alycha Thuiszorg vrij na cocaïnevondst

Mark van Dorresteijn
De directeur van Alycha Thuiszorg in Rotterdam is dinsdagmiddag vrijgelaten door de politie. Alycha Thuiszorg laat weten dat uit onderzoek van de politie is gebleken dat de directeur noch de organisatie iets te maken heeft met de vondst van cocaïne. Dat meldt Skipr.nl.
Directeur Alycha Thuiszorg vrij na cocaïnevondst

De man was opgepakt in verband met mogelijke betrokkenheid bij een drugsvondst in het pand van de thuiszorgorganisatie. Het betrof echter een woongedeelte van het pand dat niet tot de thuiszorgorganisatie behoort.

Onderzoek afgerond

Een woordvoerster van Alycha Thuiszorg laat aan de zorgwebsite weten dat de directeur eigenlijk vrijdag al vrijgelaten zou worden, maar de politie kon dit niet op tijd rond krijgen. Ook de advocaat van de organisatie laat weten dat het onderzoek is afgerond en dat de directeur een blanco dossier heeft.

Rechtszaak tegen RTV Rijnmond

De organisatie overweegt een rechtszaak tegen RTV Rijnmond. De journalist van RTV Rijnmond heeft volgens de woordvoerster de organisatie vals beschuldigd. Zo zou uit een geluidsfragment blijken dat een van de medewerkers de journalist van de trap heeft geslagen, maar dit is volgens Alycha Thuiszorg onjuist. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Directeur thuiszorginstelling opgepakt na cocaïnevondst

Emergis laat beveiligers drugsoverlast bestrijden

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.