Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Docent zorgmanagement Kees van Wijk plotseling overleden

Docent Kees van Wijk van het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg (IBMG) van de Erasmus Universiteit Rotterdam is plotseling overleden. Dat laat het instituut op haar website weten.
Docent zorgmanagement Kees van Wijk plotseling overleden

Van Wijk was vanaf 2001 werkzaam bij het IBMG. Hij werkte als universitair docent, was een aantal jaren coördinator van de masteropleiding Zorgmanagement en was trekker van de herziening van het bacheloronderwijs.

IBMG
Het IBMG schrijft: ‘Kees was een specialist op het gebied van Human Resource Management in de gezondheidszorg. Hij droeg zijn kennis met veel enthousiasme over aan studenten, collega’s en professionals in het veld. Ook buiten zijn vakgebied was Kees zeer actief. Hij zette zich in voor diverse maatschappelijke organisaties. Het iBMG heeft enorme waardering voor alles wat Kees voor het instituut heeft betekend. We verliezen in hem een bijzondere persoon: een betrokken en bevlogen man die met zijn enthousiasme en humor een motivator was voor velen. Bij collega’s en studenten was hij zeer geliefd. Nog vol ambitie is hij veel te vroeg van ons heengegaan.’ Van Wijk laat een vrouw en twee kinderen achter.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.