Dohmen: ‘Nederland is koploper in praktische innovatie’

Op het vlak van E-Health is Nederland mondiaal een van de koplopers. Niet vanwege een technologische voorsprong maar vanwege de praktische mentaliteit bij het invoeren van E-health oplossingen. Dat zegt oprichter en directeur Daan Dohmen van FocusCura in een interview met Zorgvisie ICT.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
dohmen400.jpg
Foto: Foto: Allard de Witte

Dohmen is directeur van het snel groeiende E-Health bedrijf FocusCura, dat technologische oplossingen levert die het ouderen en chronisch zieken mogelijk maken om langer thuis te blijven wonen. Een bedrijf dat al acht jaar op rij door Het Financieele Dagblad tot de honderd snelst groeiende ondernemingen van Nederland wordt gerekend en inmiddels ook actief is in België en enkele Scandinavische landen. In het nieuwe nummer van Zorgvisie ICT zegt hij over de Nederlandse innovatiekracht: ‘Ik reis tegenwoordig nogal wat af voor de zaak, en overal ter wereld is men duk bezig met de ontwikkeling van steeds weer nieuwe apps en

0
533

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.