Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Drie genomineerden Smart Homes Award bekend

Mario Gibbels
De drie genomineerden van de Smart Homes Award zijn bekend gemaakt. Het gaat om Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam die 1000 woningen levensloopgeschikt gaat maken; de beheerorganisatie domotica diensten Larshof en het Beeldspraaksysteem Deken Baekershof.

Bij het door IRS ingediende project Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam gaat het om 1000 woningen die de komende jaren levensloopgeschikt worden gemaakt. (zie hiervoor ook het artikel in ICTzorg magazine nr. 5/2009)

Bij het tweede project gaat het om woningcorporatie Laris en zorgaanbieders Diafaan die gezamenlijk een nieuw domotica concept hebben ontwikkeld: ‘diamotica’. Een van de kenmerken van diamotica is de vergaande integratie van telefonie, kantoorautomatisering en domotica en het hiervoor benodigde breedbandnetwerk.

Het derde project betreft een beeldspraaksysteem dat een integraal onderdeel vormt van een KNX domotica installatie, voor 55 seniorenappartementen van het Deken Baekershof in Schijndel.

De Smart Homes Award zal worden uitgereikt tijdens de beurs Domotica & Slim Wonen op 18 en 19 november in het Evoluon in Eindhoven. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.