Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eerste Duitse klant voor UtraGenda

Mario Gibbels
Het Belgische softwarebedrijf UltraGenda heeft de eerste Duitse klant binnen gehaald. De Immanuel Diakonie Groep heeft het afsprakensysteem UltraGenda Pro aangschaft. Het afsprakensysteem is in vijf weken tijd, een record, geïmplementeerd in de Immanuel Kliniek in Rüdersdorf, een spiksplinternieuw ziekenhuis van de Duitse zorgketen.

De Immanuel Diakonie Groep heeft in oktober een contract afgesloten met UltraGenda. Eis daarbij was dat UltraGenda Pro in bedrijf zou moeten zijn bij het openen van de deuren van het nieuwe ziekenhuis in Rüdersdorf. Tijdens de volgende maanden zullen ook de andere ziekenhuizen van de Immanuel Diakonie Groep overgaan op UltraGenda. De Duitse zorgketen zal de promotie van UltraGenda in de Duitse markt ondersteunen. De Immanuel Diaknoie Groep bestaat uit acute ziekenhuizen, rust- en verzorgingsinstellingen, centra voor ambulante zorg en gespecialiseerde klinieken voor bijvoorbeeld reumatologie en pijnbestrijding. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.