Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eke Zijlstra verlaat Atrium MC

Mark van Dorresteijn
Eke Zijlstra neemt per 1 november 2011 afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van het Atrium MC. Hij gaat met vervroegd pensioen. De raad van toezicht laat weten op zoek te zijn naar een nieuwe bestuursvoorzitter.
Eke Zijlstra verlaat Atrium MC

Zijlstra is sinds mei 1998 bestuursvoorzitter van Atrium MC. Daarvoor was hij bestuursvoorzitter van GGZ Oost-Brabant en bekleedde de in Groningen en Tilburg opgeleide jurist meerdere directiefuncties in de zorg.

Jef Pleumeekers, voorzitter van de raad van toezicht, heeft begrip voor het verzoek van Zijlstra: “Hij heeft in de ruim twaalf jaar tijd het Atrium MC als innovatief ziekenhuis waar uitstekende zorg wordt verleend, met hart en ziel vorm en richting gegeven. Maar ook heeft Zijlstra altijd aandacht gehad voor de belangrijke functie van grote werkgever in onze regio. De wijze waarop hij met beide benen midden in onze Zuid-Limburgse samenleving staat, is een voorbeeld voor velen. Het zal niet gemakkelijk zijn om iemand te vinden die in zijn voetsporen kan treden.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.