Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Emmens zorgcentrum in brand

Politie en brandweer hebben dinsdagochtend 20 appartementen en woningen ontruimd in zorgcentrum De Schans aan de Laan van het Kwekebos in Emmen nadat brand was uitgebroken. Dat meldt de politie.
Emmens zorgcentrum in brand

Eén bewoner is door de brandweer uit zijn woning gehaald. Hij heeft rook ingeademd en wordt onderzocht door ambulancepersoneel. Het vuur, dat door nog onbekende oorzaak in een van de appartementen was ontstaan, was volgens een woordvoerder van de politie snel geblust. Wel kwam er zo veel rook vrij dat uit voorzorg aangrenzende woningen werden ontruimd. (ANP)

3 REACTIES

 1. Lees alle reacties
 2. Dode door brand in Haags verzorgingshuis
  Vrouw zwaargewond door brand bij Cordaan
  Vijf gewonden na brand Amsterdams verzorgingshuis
  Vrouw overlijdt door brand in OK van Twenteborg Ziekenhuis
  GGZ-patiënt zwaargewond bij brand in Emmen
  en als je als clientenraadlid vraagt: ‘Hoe is het bij ons geregeld, krijg je steevast — in tegenstelling tot wat je weet en ziet — ‘bij ons kan door brand geen calamiteit van betekenis plaatsvinden’. Toen ik zei : ‘Wat doe je dan als bij een echt flinke brand 120 BEDLEGERIGE patienten in een drie etage gebouw over stenen trappen moet evacueren (liften mag je niet gebruiken!!)’, werd ik aangekeken als de moeilijke jongen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.