Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eurofiber en PinkRoccade Healthcare slaan handen ineen

Annelies Vermeulen
Eurofiber en PinkRoccade Healthcare tekenden tijdens de beurs Zorg & ICT een partnerovereenkomst. De overeenkomst houdt in dat PinkRoccade Healthcare glasvezelverbindingen van Eurofiber afneemt om beter in te spelen op de behoeften van zorgorganisaties.
Eurofiber en PinkRoccade Healthcare slaan handen ineen

“Bij onze vorige leverancier ondervonden we regelmatig storingen. Omdat de gezondheidszorg een echte 7×24-business is, vormde dat steeds vaker een probleem”, zegt Huub Deterd, directeur van PinkRoccade Healthcare. “Eurofiber beschikt over een geavanceerd en goed geoutilleerd netwerk. Het blijkt zeer stabiel te zijn. Bovendien is Eurofiber een moderne en onafhankelijke onderneming waarmee we snel kunnen schakelen. Door deze slagvaardigheid kunnen wij ook snel schakelen met onze klanten. Dat stelt ons in staat om hen goed en snel te bedienen.”

ggz

Hans Messemaker, directeur sales & marketing bij Eurofiber, is blij met het partnership met PinkRoccade Healthcare. “Inmiddels hebben wij vele tientallen zorgorganisaties door middel van glasvezel ontsloten, hetzij direct, hetzij indirect, via partners. We hebben dus al een behoorlijke footprint in de gezondheidszorg. Het is fantastisch dat nu ook de marktleider in IT-oplossingen voor ziekenhuizen, ggz- en care-organisaties voor Eurofiber kiest. De gezondheidszorg laat zien dat glasvezel niet meer alleen voor grote organisaties is weggelegd. Glasvezel komt ook steeds meer binnen het bereik van kleinere zorgorganisaties. PinkRoccade Healthcare bedient de hele sector. Er is dus volop werk aan de winkel.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Eurofiber en Simac worden partners

Minddistrict en PinkRoccade ontwikkelen eHealth voor ggzr

SAP certificeert CareCTRL van Pinkroccade healthcare

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.