Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Facilicom neemt thuiszorg All In Care over

Facilicom verwerft met ingang van 12 augustus de zorgcontracten uit de failliete boedel van All In Care uit Den Haag. Facilicom brengt deze thuishulpactiviteiten onder bij dochterbedrijf Axxicom Thuishulp, dat op zeer korte termijn de bijna 1000 klanten van All In Care gaat bedienen. Dat maakte het Schiedamse bedrijf maandag bekend.
Facilicom neemt thuiszorg All In Care over
Foto: Stock Xchng

Een deel van personeelsleden van All in Care kan bij Axxicom Thuishulp aan de slag. Axxicom is nu al actief als thuishulp-dienstverlener in de regio Haaglanden.

Ontslagen
Omdat All In Care failliet werd verklaard, zijn alle personeelsleden door de curator ontslagen. ‘Door de oud medewerkers van All In Care een nieuw aanbod te doen garanderen wij voor hen werk en inkomen en kunnen we er tevens voor zorgen dat de cliënten gewoon gebruik kunnen blijven maken van hun thuishulp’, vertelt Claudia Willemsens, bedrijfsmanager Axxicom Thuishulp.

Continuïteit
Aan klanten van het officieel failliete All In Care wordt vanaf volgende week al hulp in het huishouden via Axxicom Thuishulp aangeboden. ’De continuïteit van de dienstverlening stond in deze bij de gemeente Den Haag hoog op de agenda. Het kon geenszins de bedoeling zijn dat het faillissement gevolgen zou hebben voor de thuishulpdienstverlening in de regio. Wij zijn blij dat wij op deze wijze ons steentje hebben kunnen bijdragen’, besluit Claudia Willemsens.

3 REACTIES

  1. Het bewijst nogeens dat zorg aan je naaste puur een bedrijfsbelang is. Hart voor zorg bestaat niet meer. Je graait de boel leeg of je voert een slecht organisatie beleid of je hebt domme pech, met gevolg je verkwansel het personeel aan nieuw bedrijf en het ritueel gaat opnieuw van start. NL zou veel meer lokaal dit werk moeten organiseren met mensen aan de top die Maatschappelijk binding hebben met het lokaalbeleid en zelf betrokkenheid tonen bij het wel en wee van de samenleving. Politiek Den Haag snap toch eens!

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.