Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fusie Bartiméus en Sonneheerdt

DOORN - De Vereniging Bartiméus en de Vereniging Sonneheerdt zijn per 1 januari 2007 gefuseerd tot Vereniging Bartiméus Sonneheerdt. De twee verenigingen waren allebei al verbonden aan de uitvoerende Stichting Bartiméus Sonneheerdt.

De fusie is een vervolg op de fusie, een jaar geleden, van de instellingen Bartiméus en Sonneheerdt in de Stichting Bartiméus Sonneheerdt. De verenigingen zamelen geld in en beheren fondsen voor de instellingen waaraan ze gelieerd waren. Directeur Carla Aalderink van Vereniging Bartiméus Sonneheerdt zegt in het Nederlands Dagblad dat ‘het een logische stap’ is dat beide verenigingen nu ook samengaan.

Steun

De Vereniging Bartiméus Sonneheerdt werft en beheert fondsen om de positie van blinde en slechtziende mensen te verbeteren. De vereniging steunt ook wetenschappelijk onderzoek en internationale projecten. De vereniging wordt gesteund door tienduizenden donateurs, particulieren en bedrijven. (Nederlands Dagblad)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.