Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Genomineerden Health app award 2012 bekend

Mark van Dorresteijn
De jury van de Health app award 2012 heeft de tien genomineerden geselecteerd voor de Health app award 2012. Ook heeft de jury besloten twee awards uit te reiken. Op 20 juni worden de winnaars bekendgemaakt.
Genomineerden Health app award 2012 bekend

De jury heeft bij de nominatie gelet op het aantal en de kwaliteit van de beoordelingen die zijn binnengekomen en heeft zelf de app ook langs de meetlat gelegd waarop ook artsen en patiënten de app hebben beoordeeld.

De genomineerde apps zijn:

Huidmonitor

Buikbuddy

iP Plaslijst

Eppy

Infectionguide

Gifwijzer

Farmacotherapeutisch Kompas

Pollennieuws

Slaap Lekker

Medische zakkaartjes

Publieksprijs

De genomineerden dingen overigens naast de Health app award 2012 voor artsen of patiënten ook mee naar de publieksprijs. Op basis van een elevatorpitch die zij op het congres houden stemt het publiek wie van de tien met de publieksprijs naar huis gaat.

Beoordelingen

De contest op Artsennet heeft ruim 1200 mensen aangezet om een beoordeling te schrijven over een van de op Artsennet beschreven Health apps (meer dan 140). Speciaal voor deze contest is een apart wedstrijdformulier ingericht zodat ook patiënten hun oordeel konden achterlaten. Vanaf nu is het inschrijfformulier om te stemmen beperkt tot de genomineerde apps.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: ANP )

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.