Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Gerard Innemee wordt bestuurslid Tergooiziekenhuizen

Mark van Dorresteijn
De raad van toezicht van Tergooiziekenhuizen zal per 1 mei 2010 Gerard Innemee, intensivist in Tergooi, benoemen tot lid van de raad van bestuur. Hij vormt samen met voorzitter Claudia Zuiderwijk de raad van bestuur.
Gerard Innemee wordt bestuurslid Tergooiziekenhuizen

Innemee is sinds 2003 als internist-intensivist werkzaam bij Tergooiziekenhuizen. Hij was in 2009 voorzitter van de medische staf ad interim en is medisch manager van de Regionale Ambulancedienst Gooi en Vechtstreek.

Patiëntenzorg en kwaliteitsbeleid

De raad van toezicht noemt Innemee een man met bewezen inzicht en ervaring in de zorg, met sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen een brug te slaan tussen tegengestelde belangen. In zijn nieuwe functie zullen de patiëntenzorg en het kwaliteitsbeleid onder andere tot zijn aandachtsgebied gaan behoren. Naast zijn functie als lid van de raad van bestuur zal Gerard Innemee in Tergooi aan het werk blijven als intensivist. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

 1. dag dokter Innemee,
  Ik ben de dochter van Peter van Erp.
  Ik heb het artikel gelezen van de opening van de nieuwe poli IC een erg mooi artikel en een hele mooie foto samen met mijn papa.
  Ik denk echt dat zo,n poli heel belangrijk is voor IC patiénten.
  vriendelijk groeten
  Linda van Erp

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.