Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gerton Heyne naar Reinier van Arkel groep

Gerton Heyne volgt met ingang van 1 februari 2013 Paul Spronken op als voorzitter van de raad van bestuur van de Reinier van Arkel groep. Heyne is sinds 2003 als bestuurder actief binnen de ggz-organisatie.
Gerton Heyne naar Reinier van Arkel groep

Paul Spronken legt zijn functie neer. Hij werkt dan 26 jaar als bestuurder in de geestelijke gezondheidszorg, waarvan ruim 17 jaar binnen de Reinier van Arkel groep. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de organisatie en zal nog enige tijd als adviseur van de raad van bestuur aan de Reinier van Arkel groep verbonden blijven

Leidinggevende

Als nieuwe bestuurder treedt Marie-Louise van der Kruis toe tot de raad van bestuur. Zij is nu directeur van de divisie Zorg & Resocialisatie binnen de Reinier van Arkel groep. Zij is sinds 1983 aan de instelling verbonden en wordt gekenmerkt als een goed en betrokken leidinggevende met grote kennis van de geestelijke gezondheidszorg. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.