Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGNet kiest voor PSYGIS Quarant

Annelies Vermeulen
GGNet kiest voor PSYGIS Quarant, het nieuwe EPD van PinkRoccade Healthcare. Op 1 november 2011 gaat PSYGIS Quarant live voor 2400 medewerkers van GGNet.
GGNet kiest voor PSYGIS Quarant

PSYGIS Quarant helpt ons om de organisatie en zorgprocessen nog beter op de doelgroepen af te stemmen”, zegt Arnoud Vaanholt, van GGNet. “De cliënt gaan we bedienen via het portaal MyHealth Online of wel mijnggnet.nl. Daarmee zijn we klaar om binnen het wijzigende zorgpalet te acteren. Of dit nu e-health of face-to-face zorgverlening is, het wordt op een juiste wijze ondersteund met oplossingen die voldoen aan de eisen van de moderne ggz.”

Integratiemogelijkheden

“De keuze voor PSYGIS Quarant is ook te beargumenteren vanuit IT-perspectief”, zegt Vaanholt. “De vergaande integratiemogelijkheden van PSYGIS Quarant bieden precies wat wij nodig hebben. Integratie van oplossingen wordt steeds belangrijker, denk daarbij bijvoorbeeld aan de opkomst van ROM tools, E-health, EVS en systemen voor verwijzing”. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Emergis snel over op PSYGIS Quarant

GGZ inGeest gaat over op Psygis Quarant

Ggz-organisaties gaan door met Psygis Quarant

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.