Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGZ Friesland is Antonius twee ton schuldig

De rechter heeft besloten dat GGZ Friesland het Antonius Ziekenhuis in Sneek meer dan twee ton euro moet betalen in een langlopend conflict over achterstallig loon aan een groep verpleegkundigen. Dat meldt nieuwssite Grootsneek.nl.
GGZ Friesland is Antonius twee ton schuldig

De zes verpleegkundigen van het Antonius Ziekenhuis waar het over gaat zouden in dienst treden van GGZ Friesland. Echter door onenigheid over een nadelige functiewaardering en daarbij behorend salaris, is het nooit zover gekomen. De verpleegkundigen werden door de Hoge Raad in het gelijk gesteld zodat het Ziekenhuis een rekening moest voldoen van 240.000 euro. Een rekening die Antonius Sneek vervolgens probeerde te verhalen op het GGZ omdat deze contractueel de risico’s van de gezamenlijke afdeling P zou dragen. En daarin kreeg het Antonius gelijk van de rechter, aldus Grootsneek.nl. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld ANP Lex van Lieshout)

Lees meer:

Sint Antonius krijgt nieuwe voorzitter raad van toezicht

GGZ Friesland betaalt deel eigen bijdrage

Antonius Ziekenhuis neemt CS-EZIS.Net in gebruik

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.