Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

GGZ Friesland kampt met extra tegenvaller

GGZ Friesland moet forsere maatregelen treffen dan eerder was gedacht om de begroting rond te krijgen. Reden voor de uitgebreidere maatregelen is dat GGZ Friesland op 4 miljoen euro minder opbrengsten kan rekenen.

Al eerder werd bekend dat GGZ Friesland moest bezuinigen om financieel gezond te blijven en kwalitatief hoogstaande zorg te kunnen blijven leveren. Door diverse maatregelen in de afgelopen maanden is die bezuiniging inmiddels gerealiseerd. De komende maanden wordt besloten hoe de extra maatregelen, die op 1 mei moeten ingaan, er uit gaan zien. De nieuwe bestuursvoorzitter Hans Kedzierski: “We nemen de pijn in één keer”.

Nieuwe start

Op maandag 16 maart zijn alle leidinggevenden van GGZ Friesland bijeengeweest. Daar heeft de raad van bestuur een presentatie gegeven over de verwachtingen en de doelstellingen die GGZ Friesland in 2009 moet waarmaken. “In 2010 maken we een nieuwe, gezonde start”, zegt Kedzierski. “Dan staat er een ijzersterke organisatie waar iedereen respect voor heeft en waar de eigen medewerkers trots op zijn.” (Zorgvisie – Carina van Aartsen)

Lees ook:

Bestuurder MCA stapt op

Vertrekkende Kedzierski: “So be it”

Ontslagen dreigen bij GGZ Friesland

GGZ Friesland stoot lichtere zorg af

1 REACTIE

  1. Een plasje kost GGZ Friesland 11 euro
    Friesland is een provincie naar mijn hart. Dat komt door het water en de nuchterheid. Dat laatste zijn ze bij GGZ Friesland even kwijt. Laat ik de nuchterheid terugbrengen door de link te leggen met het water.
    De interim bestuurder Rademaker van GGZ Friesland heeft voor vier maanden, ongetwijfeld hard werken, € 189.656 gefactureerd aan GGZ Friesland. De rekening van deze interimmer is ook nog betaald. Wie verzint dit? Hoe verschrikkelijke veel geld is dat? Ik zeg u: van het jaarsalaris wat deze bestuurder in Friesland opstrijkt kan een mooie Maserati gekocht worden. Gaat er inmiddels een lampje branden? Wanneer deze man naar het toilet gaat om een plasje te doen, dan kost dat afgerond: € 11

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.