Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

HagaZiekenhuis komt met app voor polikliniekbezoek

Mario Gibbels
Het HagaZiekenhuis komt als eerste ziekenhuis in Nederland met een speciale iPhone- en Android-applicatie (app) waarmee patiënten hun afspraken in het ziekenhuis kunnen voorbereiden.
HagaZiekenhuis komt met app voor polikliniekbezoek

Patiënten kunnen met de app hun afspraken, op elke afdeling van het ziekenhuis, in de agenda van hun iPhone of Android-toestel inplannen. De patiënt kan vervolgens elke afspraak voorbereiden, bijvoorbeeld met behulp van tips en andere informatie.

Geheugensteuntje

Daarbij is het mogelijk om als geheugensteuntje bij elk bezoek aantekeningen in de app te maken. Daarnaast is er een routeplanner naar het ziekenhuis toe en ook voor in het ziekenhuis is er plattegrond beschikbaar. Tevens heeft het HagaZiekenhuis voor deze mobiele applicatie een speciale mobiele versie van de eigen website ontwikkeld, waarop eenvoudig informatie gezocht kan worden.

De applicatie is ontwikkeld door het HagaZiekenhuis in samenwerking met internetbureau Tam Tam. (ICTzorg – Mario Gibbels / Twitter)

Lees ook:

Zoekbalk centraal op nieuwe site HagaZiekenhuis

iPhone app voor onthouden afspraak dokter

‘Mobiel EPD wordt killer app op smartphones’

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.