Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hanneke Haanraadts nieuwe bestuurder Sinai Centrum

Mark van Dorresteijn
Hanneke Haanraadts is per 1 mei 2015 benoemd als bestuurder van het Sinai Centrum. Zij volgt Elis Stevelmans op, die de werkzaamheden op interim basis heeft waargenomen sinds het afscheid van Henrie Henselmans. Het Sinai Centrum is onderdeel van ggz-organisatie Arkin in Amsterdam.
<p>Hanneke Haanraadts wordt de nieuwe bestuurder van het Sinai Centrum.</p>
Hanneke Haanraadts wordt de nieuwe bestuurder van het Sinai Centrum. - Foto: LinkedIN

Haanraadts was de afgelopen vier jaar werkzaam bij Antes, een zorgonderneming in Rotterdam en omstreken. Binnen Antes heeft ze onder andere een directie voor jongeren en voor volwassenen geleid, de Basis GGZ opgezet en een directie bestuurd en opgezet. Gedurende twaalf jaar daarvoor was zij ondernemer en werkzaam binnen uiteenlopende branches, zoals zorg, openbaar vervoer, gemeenten, industrie, woningcorporaties, consultancy en de autobranche.

Bestuursopdracht

Haanraadts ziet het besturen van een zorgorganisatie momenteel misschien wel als de meest complexe en interessante uitdaging die er te vinden is. In haar nieuwe functie is de realisatie van een landelijk topklinisch centrum voor psychotrauma een belangrijk strategisch speerpunt. De integratie van het Sinai Centrum binnen ggz-organisatie Arkin ziet zij als een kans op het gebied van interne- en externe profilering en onderlinge samenwerking, ook met externe partners.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.