Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hanneke Kooiman en Hetty Verhulst nieuwe leden raad van bestuur ASVZ

Redacteur Zorgvisie
Hanneke Kooiman en Hetty Verhulst nemen per 1 september deel aan de raad van bestuur van ASVZ. Wim Kos blijft aan als voorzitter van de raad van bestuur. Peter Mertens gaat per 1 januari 2019 met pensioen.
Foto Hetty en Hanneke

AVSZ zet zich in voor personen met een verstandelijke beperking – jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. ASVZ biedt deze mensen diagnostiek, behandeling en begeleiding. Voor de doorontwikkeling van de organisatie heeft de raad van toezicht gekozen voor een driehoofdige raad van bestuur. Hanneke Kooiman is momenteel nog manager Zorgondersteuning en ontwikkeling bij ASVZ en Carante Groep. Hetty Verhulst is nu bestuurder bij Cosis, een organisatie die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke en psychische beperking. Cosis is ontstaan uit een fusie van NOVO in Groningen en Promens Care in Drenthe.

Interesse in zorg

Beide kandidaten vielen op door hun bijzondere interesse in de praktijk en de inhoud van de zorg. Tevens willen beiden de huidige missie en visie van ASVZ herrijken, kijkend naar de jaren 2020-2025. Het bevorderen van eigenaarschap van medewerkers en het steviger op de kaart zetten van de organisatie zien de nieuwe bestuurders als een opdracht voor de komende jaren.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.