Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Schirmbeck nieuwe directeur Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN)

De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) heeft Hans Schirmbeck aangetrokken als directeur van de branchevereniging in Utrecht. Hij neemt per 1 januari 2011 de taken over van interim-directeur Frans Croonen.
Hans Schirmbeck nieuwe directeur Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN)

Hans Schirmbeck (1962) is tot op heden werkzaam bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) in de functie van secretaris/directeur College voor Arbeidszaken. In het verleden was hij onder meer werkzaam bij de NVZ vereniging van ziekenhuizen en Zorgverzekeraars Nederland (ZN).

Belangenbehartigen

Bij de VGN gaat Hans Schirmbeck leidinggeven aan het verenigingsbureau met circa zestig medewerkers. Daarnaast is hij als directeur ook het gezicht voor de gehandicaptenzorg bij tal van organisaties. Schirmbeck: “Ik verheug me zeer op deze nieuwe uitdaging. Een branche met ambities vraagt om krachtige belangenbehartiging. Een club die staat voor zijn leden. Daar ga ik me de komende jaren hard voor maken.” Heleen Dupuis, voorzitter VGN zegt: “Ik zie ernaar uit om samen met de nieuwe directeur te zorgen voor het optimaal behartigen van de belangen van onze sector.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Yvonne Heijnen-Kaales manager Zorgbeleid VGN

Frans Croonen benoemd tot interim-directeur VGN

Hans Bruning weg bij Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN)

VGN sleept NZa voor de rechter

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.