Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Schirmbeck verlaat Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Directeur Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), Hans Schirmbeck stapt per 1 september over naar de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Schirmbeck zal daar eveneens de functie van directeur vervullen.
Hans Schirmbeck verlaat Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Schirmbeck zegt over zijn tijd bij de VGN: ‘Ik heb de afgelopen vijf jaar met groot plezier gewerkt voor de gehandicaptensector. Een sector waar ik trots op ben. Deze branche kenmerkt zich door een enorme betrokkenheid bij haar cliënten en tegelijkertijd van een grote veranderbereidheid. De stelselwijzigingen, die in een enorm tempo  zijn doorgevoerd en die samenvielen met pijnlijke bezuinigingen, zijn door de gehandicaptenzorgaanbieders constructief opgepakt. De samenwerking met de VGN-leden heb ik dan ook als zeer inspirerend ervaren.’

Relaties

Schirmbeck geeft aan dat hij na vijf jaar graag een nieuwe uitdaging aangaat, opnieuw in een ‘wereld’ die hij nog moet leren kennen. ‘Dat is mijn manier van werken, aan iets nieuws beginnen, ergens helemaal in duiken, relaties leggen tussen de interne en externe wereld en belangen behartigen.’

KNMT

Heleen Dupuis, voorzitter van de VGN: ‘Mede dankzij de betrokkenheid van Hans Schirmbeck bij de voorbereidingen van de stelselwijzigingen in de langdurige zorg, en de wijze waarop hij de belangen van onze leden vertegenwoordigde in politiek Den Haag, staat de VGN goed op de kaart bij onze stakeholders. Het VGN-bestuur is Hans dan ook zeer erkentelijk voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wij wensen hem veel succes toe bij zijn volgende stap als directeur/secretaris bij het KNMT, de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der tandheelkunde’.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.