Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Harry Hendriks voorzitter raad van commissarissen CZ

Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Harry Hendriks is met ingang van 1 januari 2013 de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van zorgverzekeraar CZ.
Harry Hendriks voorzitter raad van commissarissen CZ

Hendriks studeerde vervolgens Economie aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn dienstplicht begon Hendriks in 1976 bij Philips, bekleedde managementfuncties in binnen- en buitenland en is daar momenteel wereldwijd verantwoordelijk voor Public & Government Affairs.

Teruggetreden

Per 1 januari 2013 treden Dick Dees en Ad Smits terug. Zij zijn beiden 19 jaar verbonden geweest aan repectievelijk OZ en CZ. Ad Smits heeft van 1 januari 2004 tot 1 januari 2013 de functie van voorzitter bekleed. Hij is wel voor een periode van 1 jaar herbenoemd in de raad van commissarissen van de Stichting CbusineZ. Harry Hendriks is ook per 1 januari 2013 benoemd in de raad van commissarissen van de Stichting CbusineZ en bekleed ook bij deze rechtspersoon de functie van voorzitter van de raad van commissarissen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.