Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Health Care Management voor specialisten

De Vrije Universiteit in AMsterdam start in januari 2008 met een nieuwe Postgraduate Opleiding Health Care Management. Dat meldt de VU vrijdag. De nieuwe opleiding richt zich op academici in de gezondheidssector uit de ‘care’ en ‘cure’, die zich willen professionaliseren in management vraagstukken inclusief verandermanagement.

In het nieuwe vak staan kennis uit de bedrijfskunde, de marktsector en het cliëntgerichte denken centraal. Via de kernvakken Strategisch management, Besturing van veranderingsprocessen, Financieel economische besturing, Ketenmanagement en Leiderschap kunnen deelnemers hun kennis en vaardigheden vergroten. De opleiding duurt anderhalf jaar en vindt plaats op Kasteel Landgoed de Engelenburg in Brummen. In januari 2008 kunnen maximaal 20 deelnemers van start. Na de opleiding zijn deelnemers in staat zelf nieuw management en verandering in het publieke domein succesvol vorm te geven. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Links:

Vrije Universiteit

Zorgvisie management special

Hoger management kan verdwijnen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.