Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Himss-president reikt Spider Award uit

Redactie Zorgvisie
De Spider Award zal dit jaar worden uitgereikt door Stephen Lieber, president en CEO van de Amerikaanse Himss-organisatie.
Himss-president reikt Spider Award uit

Lieber zal de prijs op 31 oktober overhandigen tijdens Himss Amsterdam. Voor de prijs die is ingesteld door vakblad Zorgvisie ict zijn drie genomineerden:  het project Cliëntkompas van Ecare, de Robbin App van het Trimbos instituut en ColonIS van het RIVM.

Himss

Himss is een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor het gebruik van informatietechnologie in de gezondheidszorg. De organisatie is onder het bestuur van Lieber uitgegroeid tot een invloedrijke organisatie die aan tafel zit bij de besturen van leveranciers en zorginstellingen. Op 31 oktober en 1 november vindt  voor de eerste keer een congres in Nederland plaats. ‘Elk ziekenhuis heeft inmiddels een afvaardiging aangemeld. Wat daarbij opvalt is dat steeds meer artsen zich inschrijven’, aldus directeur Steven Wickel van de Convention Company, de organisatie die het Nederlandse Himss-congres organiseert.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.