Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Honderd banen weg bij Emergis

Om financieel op orde te komen in 2013 gaat Zeeuwse ggz-organisatie Emergis fors bezuinigen. Onder andere zullen er ongeveer honderd medewerkers moeten vertrekken. Ook zal een aantal locaties sluiten. Dat blijkt uit het vandaag verschenen jaarverslag van Emergis.
Honderd banen weg bij Emergis
Foto: ANP Photo

Het jaar 2012 is bij Emergis afgesloten met een negatief resultaat van 924.000 euro. In 2011 was het negatieve resultaat nog twee miljoen euro. Met dit resultaat heeft de organisatie haar rentabiliteitsdoelstelling van plus 1 procent niet gerealiseerd en moet er gekort worden.


Leen van Leersum

Bestuurder Leen van Leersum schrijft in het jaarverslag: ‘Als organisatie moeten we een antwoord vinden op de grote veranderingen die momenteel plaatsvinden. 2012 was bewogen en turbulent. 2013 stelt ons voor nog grotere uitdagingen.’ Los van korten op vastgoed en personeel wil Emergis ook in haar overhead snijden en besparen op materiële kosten.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.