Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hospital in a box: de organisatiebrede oplossing om van uw ziekenhuis een succes te maken

Resultaat: Implementatie leidt tot verbetering patiënttevredenheid en kwaliteit en kortere doorlooptijd Het Medisch CentrumAlkmaar heeft VisonWaves gevraagd een integraal management platform te implementeren. Dit platform stelt alle managers in staat om hun strategische doelstellingen te verenigen met de daadwerkelijke zorg die vanuit de processen geleverd wordt.

Hierdoor heeft de manager op ieder moment overzicht en inzicht in behaalde resultaten en knelpunten en is in staat op procesniveau die acties uit te zetten die nodig zijn om de strategische doelstellingen te behalen. Tijdens deze workshop wordt de discipline Cardiologie uitgelicht, als concreet voorbeeld waar de relatie tussen doelstellingen en processen daadwerkelijk tot stand is gebracht en duidelijke en

concrete resultaten heeft opgeleverd (verbetering patiënttevredenheid, verbetering kwaliteit, kortere doorlooptijd, etc.).

Medisch Centrum Alkmaar en VisionWaves

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.