Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ICTzorg houdt enquête over ict-projecten in zorg

Mario Gibbels
Er wordt in de zorg veel gemopperd over ict-projecten en ict-leveranciers. ICTzorg en de stichting Myosotis houden een enquête onder zorginstellingen om na te gaan of de ervaringen in de zorg met ict-projecten inderdaad zo slecht zijn.
ICTzorg houdt enquête over ict-projecten in zorg

op basis van de enquête en interviews met zowel zorginstellingen als leveranciers wordt een inventarisatie gemaakt van de ervaringen in het veld.

Suggesties voor verbeteringen

Blijkt uit de resultaten dat er inderdaad een substantieel probleem is, dan zal gezocht worden naar oorzaken en zal in een in ICTzorg te publiceren artikel suggesties worden gedaan om verbeteringen aan te brengen.

Meevallen

Maar ook als uit de enquête en interviews blijkt dat het allemaal reuze meevalt, zal dit gemeld worden.

Applicatiesoftware

Het onderzoek beperkt zich tot ervaringen van zorginstellingen met applicatiesoftware zoals ziekenhuisinformatiesystemen, EPD’s en apotheeksystemen.

Aan zorginstellingen daarom het verzoek om mee te werken aan deze enquête. Het vergt slechts zo’n tien minuten van uw tijd. U kunt de enquête hier vinden. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.