Ik zag van dichtbij hoe betekenisvol thuiszorg is’

Dat Carry de Niet per 1 september begint als bestuurder van ZINN, de Groningse organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn, is het gevolg van een samenloop van gebeurtenissen. Ze was eerder directeur bij de Kredietbank Nederland en in de uitvaartbranche. ‘Deze overstap had ik tien jaar geleden niet gemaakt, terwijl hij nu heel logisch lijkt.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Bent u nog vrij of al aan het inwerken? ‘Nog vrij, maar ik ben me wel aan het inlezen. Dat is leuk, want ik ben nieuwsgierig van aard.’

Was het die nieuwsgierigheid die u naar een nieuwe sector dreef? ‘Nou, het was eigenlijk een samenloop van een aantal gebeurtenissen waardoor ik deze stap heb gezet. In het laatste kwartaal van vorig jaar zijn kort na elkaar mijn beide schoonouders overleden. Ze waren 88 en woonden nog zelfstandig in de stad Groningen. Aan die zelfstandigheid hechtten zij ook. Toen mijn schoonvader Alzheimer kreeg, wilden ze heel graag samen thuis blijven wonen.

0
385

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.