Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ingrid Widdershoven wordt bestuurder Koraal Groep

Mark van Dorresteijn
Ingrid Widdershoven wordt per 1 oktober 2015 bestuurder bij Koraal Groep. Samen met bestuursvoorzitter Radboud Quik, vormt zij vanaf die datum de raad van bestuur.
Ingrid Widdershoven
Ingrid Widdershoven - Foto: Koraal Groep

Widdershoven is momenteel nog lid van de directieraad van de gemeente Eindhoven. Zij is daar inhoudelijk en organisatorisch verantwoordelijk voor de Transitie Jeugdzorg en voor de veranderingen aan het Passend Onderwijs en op het gebied van werk en inkomen. Daarvoor was zij Wethouder Dienstverlening, Stadsbeheer en Evenementen van de gemeente Sittard-Geleen. Widdershoven: ‘Koraal Groep is op meerdere terreinen actief waardoor er mooie verbindingen ontstaan. Wat mij zeer aanspreekt zijn de combinaties speciaal onderwijs en jeugdzorg, en zorg met onderwijs en werk. Koraal Groep richt zich heel nadrukkelijk op de groei en de ontwikkeling van mensen met als doel dat zij een volwaardige plek in de samenleving krijgen. Ik zie een sterke organisatie met een duidelijke visie. Ondanks veranderingen en bezuinigingen is bij Koraal Groep de toekomst van de meest kwetsbaren in onze samenleving in goede handen.’

Quik

Radboud Quik is verheugd over de benoeming: ‘Ingrid heeft veel kennis van het sociaal domein en de transities die daarin actueel zijn. Zij beschikt over een groot en relevant netwerk in Noord-Brabant en Limburg. Haar kennis en ervaring sluiten prima aan bij de domeinen en regio’s waarin Koraal Groep actief is en bij de ambities die wij als organisatie hebben.’

Koraal Groep

Koraal Groep is actief op de terreinen jeugdzorg, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en arbeidstoeleiding en heeft locaties in Noord-Brabant en Limburg.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.