Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Spider Award 2012 geopend

Mark van Dorresteijn
De inschrijving voor de Spider Award 2012 is geopend. De prijs zal tijdens het ICTzorg-congres in november worden uitgereikt. Uiterlijke inzendtermijn voor de projecten is 30 september 2012.
Inschrijving Spider Award 2012 geopend

Doel van de Spider Award is om vernieuwende ICT-projecten voor het voetlicht te brengen, het gebruik van ICT in de zorg te stimuleren en kennis over ICT-projecten te delen.

Criteria

Kwaliteit en doelmatigheid

Het project levert een bijdrage aan verbetering van de kwaliteit en/of toegankelijkheid van de zorg en aan de doelmatigheid. Het project optimaliseert bestaande werkprocessen of het leidt tot een geheel nieuwe manier van werken voor professionals die gewaardeerd wordt door patiënten/cliënten.

Innovatie

Het project is vernieuwend. Het is gebaseerd op nieuwe technologie of het is innovatief omdat op een originele manier gebruik wordt gemaakt van bestaande technologie op het gebied van Informatie en Communicatie. De termen Informatie en Communicatie worden hierbij in brede betekenis gezien (hardware, software, netwerken en databases).

Continuïteit

Het is belangrijk dat het project overdraagbaar is en uitgerold kan worden op andere plaatsen in het land. De jury let erop of het project blijvend ingebed kan worden in een zorgnetwerk. Achter het project moet een duidelijke visie zitten en het project moet economisch levensvatbaar zijn.

Inschrijving

Zowel zorginstellingen als derden kunnen een project inzenden door te mailen naar: redactie.ictzorg@reedbusiness.nl.

Vermeld in de inschrijving uw contactgegevens, een omschrijving van het project en waarom uw project scoort op de gebieden: kwaliteit en doelmatigheid, innovatie en continuïteit.

Ook kunt u gebruikmaken van dit inschrijffomulier (.doc)

Uiterlijke inzendtermijn is 30 september. (Zorgvisie / ICTzorg)

Zorgportaal Rijnmond wint Spider Award 2011

MSdagboek winnaar Spider Award 2010

Chlamydia screening project wint Spider Award 2009

Buurtzorgweb winnaar van de Spider Award 2008

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.