Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Zorgmanager van het Jaar open

De inschrijving voor de Zorgmanager van het Jaar is vanaf vandaag geopend. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een manager die het afgelopen jaar het verschil heeft gemaakt. Aanmelden kan tot 31 december 2012.
Inschrijving Zorgmanager van het Jaar open

De prijs voor de Zorgmanager van het Jaar is al meer dan 15 jaar een begrip in de sector. Met de uitreiking van de prijs worden de managementprestaties van eindverantwoordelijke bestuurders in de gezondheidszorg in het zonnetje gezet. Hiermee laat de sector zien dat een gezonde bedrijfsvoering en zorginhoudelijke prioriteiten samengaan.

Rob Dillmann

In 2012 is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Rob Dillmann van Zaans Medisch centrum. Hij ontving de prijs omdat hij vanuit een meerjarenvisie een groot aantal projecten in gang heeft gezet om de kwaliteit en de veiligheid binnen het ziekenhuis in Zaandam op een hoger niveau te krijgen. Het jaar daarvoor is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Greet Prins van de Stichting Philadelphia Zorg die de gehandicaptenorganisatie financieel gezond heeft gemaakt waardoor het elan is teruggekeerd. Andere Zorgmanagers van het Jaar zijn Marjanne Sint, Emile Lohman, Frits Verschoor en Eelco Damen.

Deelname

Meer informatie is te lezen op Zorgmanager van het Jaar 2013

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.