Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Instituut Verbeeten kiest voor Centric

Annelies Vermeulen
Instituut Verbeeten in Tilburg heeft Centric’s nieuwe maatwerkoplossing Ccure in gebruik genomen voor de geautomatiseerde workflow van radiotherapie. In Ccure is het EPD geïntegreerd.
Instituut Verbeeten kiest voor Centric

Ccure is ook geïnstalleerd op de nevenvestiging van Instituut Verbeeten in Breda. Centric en Instituut Verbeeten hebben de intentie om Ccure breder aan te bieden voor radiotherapie-instituten in Nederland. Ccure ondersteunt elke stap in het radiotherapeutische zorgproces en zorgt voor de administratieve afhandeling. Daarin staan niet de gegevens van de patiënt centraal, maar het zorgproces dat de patiënt doorloopt. Door het proces dat de behandeling van de patiënt vastlegt centraal te stellen, versnelt dit het proces dat patiënten afleggen. Ccure legt verrichtingen aan een patiëntencase automatisch zonder extra handelingen vast. Artsen en medewerkers hoeven de facturabele verrichtingen niet meer handmatig te registreren voor behandelingen en diagnoses. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Centric neemt IJZA over

Samenwerking tussen Centric en InterSystems

Centric begint kenniscentrum voor zorg en interoperabiliteit

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.