Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Integer Groep richt nieuwe tak op: Integer Healthcare

Mario Gibbels
De Integer Groep heeft een nieuwe onderneming opgericht in Wormerveer: Integer Healthcare bv. Aan het roer van deze nieuwe tak staat onder meer Aad Storm van Care4ict.
Integer Groep richt nieuwe tak op: Integer Healthcare

Zorgcultuur en ICT

Integer Healthcare is een onderneming waarin zorg- en ICT-specialisten met ervaring in de zorgsector samenwerken met de bedoeling zorginstellingen beter te laten functioneren. Integer Healthcare is “een onderneming waar kennis van de zorgcultuur en kennis van ICT-systemen samengaan om de zorginstellingen succesvol te maken.”

Carenology@

Deze combinatie van expertise noemt het bedrijf Carenology@ en zou het mogelijk moeten maken technologie in te zetten om een gezond rendement te realiseren. De aandachtsgebieden van ‘Carenology@’ zijn het Zorgproces, Rentabiliteit, Goederen logistiek en het Leerhuis.

Aan het roer

Aan het hoofd van deze nieuwe onderneming staan Ben Langeveld, Rik Riemens en Aad F. Storm. De laatste stond onder meer aan het roer van Care4ict.

De Integer Groep

De Integer Groep ondersteunt al sinds 1979 landelijk zijn opdrachtgevers op het gebied van Proven Technologies, Business Solutions, Network &Infrastructure Service en New Technologies. Integer beschikt over een groep van ruim 250 ervaren consultants verdeeld over 3 vestigingen.

Bron: Integer Healthcare

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.