Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

IRS genomineerd voor Smart Homes Award

Mario Gibbels
IRS is genomineerd voor de Smart Homes Award. Dit vanwege de samenwerking met woningcorporatie Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR). De samenwerking vindt plaats op het gebied van ontwikkeling van levensloopgeschikt wonen met behulp van woon- en zorgtechnologie.

De beurs Domotica & Slim Wonen van Smart Homes vindt op 18 en 19 november plaats, op de eerste dag de Smart Homes Award worden uitgereikt. IRS dingt mee vanwege de woon- en zorgtechnologie die het levert aan SOR. “De woningen van de SOR, die zijn uitgerust met onze technologieën en oplossingen, stellen mensen met een zorgbehoefte in staat om langer zelfstandig comfortabel te blijven wonen,” aldus Coen Kijk in de Vegt, General Manager bij IRS.

“Zo is er een directe open beeld- en geluidverbinding met de meldkamer van Erasmusbrug waarmee zij in geval van nood contact kunnen opnemen of waarmee het systeem automatisch verbinding maakt als de bewoners daartoe zelf niet in staat zijn”, zegt Kijk in de Vegt. “Deze oplossing is geïntegreerd met bijvoorbeeld toegangscontrole, zodat de centralist eventuele hulpdiensten op afstand toegang kan verlenen tot het gebouw en de individuele woning.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.