Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Isala komt met app voor wetenschappelijk publicaties

Mark van Dorresteijn
Isala Klinieken lanceert als eerste topklinische ziekenhuis in Nederland de app Isalapub waarmee gepubliceerde PubMedpublicaties van auteurs werkzaam bij Isala kunnen worden geraadpleegd. De app is beschikbaar voor iPhone en Android.
Isala komt met app voor wetenschappelijk publicaties
Foto: IsalaPub

Momenteel bevat de app alle artikelen uit 2011 en wordt gestart met de invoer van artikelen uit 2010 en 2012. Naar verwachting wordt dit in het eerste kwartaal van 2013 afgerond. Daarna wordt de app steeds bijgehouden, zodat altijd de meest actuele informatie beschikbaar is. De app vervangt het publicatieboekje dat jaarlijks werd gepubliceerd.

Functies

De app biedt de mogelijkheid om door de publicaties te browsen en de abstracts te lezen. Andere functionaliteiten zijn het selecteren van publicaties op auteur, specialisme of tijdschrift. Een aantal rangschikkingen is beschikbaar zoals op aantal publicaties of op impactfactor.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS (iPhone en iPad). Daarnaast is via de website ook een digitale versie beschikbaar voor de browsers Chrome en Safari.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.