Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan Cooijmans vertrekt bij Ommelander Ziekenhuis Groep

Mark van Dorresteijn
Jan Cooijmans vertrekt volgend jaar als bestuursvoorzitter van de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG). Hij heeft het besluit na overleg met de raad van toezicht genomen. Cooijmans legt zijn functie in september 2011 neer.
Jan Cooijmans vertrekt bij Ommelander Ziekenhuis Groep

Cooijmans heeft zelf aangegeven de functie niet langer te willen vervullen. Naar eigen zeggen is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is zestien jaar bij de OZG / St. Lucas ziekenhuis werkzaam geweest, waarvan ruim negen jaar als eindverantwoordelijk bestuurder. De raad van toezicht beraadt zich de komende maanden over de opvolging.

Werkzaamheden en fusie

Tot het einde van zijn arbeidscontract, dat rechtswege eindigt op 1 september 2011, zal Cooijmans als voorzitter van de raad van bestuur alle hierbij behorende werkzaamheden blijven uitvoeren. Ook zullen dan naar verwachting de besluiten over de fusie met het Refaja Ziekenhuis succesvol zijn uitgevoerd en zal de uitwerking van de samenwerking met het UMC Groningen onder zijn leiding zijn vormgegeven. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.