Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan Tromp commissaris bij Castle Craig

Redacteur Zorg+Welzijn
Recent is Jan Tromp toegetreden tot de raad van commissarissen van Castle Craig Nederland. Tromp was bestuurder van ggz-instelling Breburg in Brabant.
Jan Tromp commissaris bij Castle Craig
Foto: Stockxchange

De raad van commissarissen van ggz-bestaat nu uit drie personen: Aart van der Staaij, sinds 2010 voorzitter van de raad van commissarissen. Jos de Beer, voormalig voorzitter GGZ Nederland is in 2011 tot de rvc toegetreden. En nu dus Jan Tromp, arts en psychotherapeut en voormalig bestuurder van ggz instelling Breburg in Brabant. Tromp heeft als voorzitter van de stuurgroep Geestelijke Gezondheidszorg van Zichtbare Zorg samen met andere partijen de kwaliteitsindicatoren voor de ggz vastgesteld.

Verslavingszorg

Castle Craig is een instelling voor verslavingszorg die behandelingen aanbiedt voor alcoholisme en andere verslavingen. Met name in Den Haag en Amsterdam biedt de instelling ambulante hulp aan verslaafden. Voor een klinische behandeling verwijst Castle Craig naar de kliniek in Schotland.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.