Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joep Verburgt, Cor Calis en Kees Heijblom in bestuur Planetree

De Planetree deelnemersraad heeft drie zorgbestuurders benoemd in haar raad van bestuur. Het gaat om bestuursvoorzitter Joep Verburgt van GGzE, directeur Cor Calis van Allianties Flevoziekenhuis en bestuurder Kees Heijblom van Rivas Zorggroep.
Joep Verburgt

Stichting Planetree Nederland is in 2006 door Jim van den Beuken en Marcel Snijders geïntroduceerd in Nederland. Inmiddels werken 40.000 medewerkers met de Planetree filososfie in 150 locaties van verschillende Nederlandse zorginstellingen. “Er zijn belangrijke issues die voor ons liggen”, zegt Jim van den Beuken, “zoals het samen intelligent realiseren van zorg zoals ieder mens die verdient, ook al zijn de middelen krap.” Marcel Snijders vult aan, “Effectief delen en overnemen van goede praktijk is belangrijk en vraagt om een sterk en snel lerend netwerk van Planetree Deelnemers”.

Bestuurssamenstelling

Beiden zijn blij met de nieuwe bestuurssamenstelling. Alle bestuursleden dragen integraal zorg en verantwoordelijkheid voor de werking en gezondheid van Stichting Planetree Nederland en het netwerk. Het bestuur houdt toezicht, adviseert de directie en ondersteunt waar mogelijk. De directie blijft in handen van Marita Bossers-Nabben. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter Beeld Joep Verburgt)

Nieuwe samenstelling bestuur
Secr./penningmeester Marcel Snijders financiën en Planetree Label
Lid Joep Verbugt voorzitter Deelnemersraad, belangenbehartiging
Lid Cor Calis invoering, borging en mensgerichte cultuur
Lid Kees Heijblom kennisbenutting, kenniscentrum en innovatie
Lid Susan Frampton best practice internationaal

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.