Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

John Molema algemeen directeur Vincere

Redacteur Zorgvisie
John Molema is door de raad van bestuur van Vincere benoemd tot algemeen directeur van de organisatie. Hij zal per 1 juli aantreden.
Boardroom - iStock - 400.jpg
iStock.

Molema heeft een lange staat van dienst in de geestelijke gezondheidszorg. De afgelopen 25 jaar werkte hij voor de Limburgse ggz-instelling Mondriaan. Daar was hij 10 jaar lang directeur verslavingszorg en daarna concerndirecteur van de volwassenenpsychiatrie, waaronder ook de verslavingszorg viel. Die ervaring neemt hij mee naar Vincere, een ggz-aanbieder van verslavingszorg.

Uitdagingen Vincere
Molema zal 1 juli beginnen als algemeen directeur. ‘Met hem treedt een zeer ervaren directeur toe tot de directie van Vincere. De afgelopen jaren heeft John zich in het bijzonder gericht op de kwaliteit van zorg, financiële sturing, forensische zorg en de inrichting van zorg-logistieke processen’, schrijft Vincere in een persbericht.
Molema wil zich bij Vincere onder meer richten op de kwaliteit van zorg. ‘Vincere staat voor een groot aantal uitdagingen, waarvoor ik mij graag wil inzetten. Als directie willen we ervoor zorgen dat onze patiënten nu en in de toekomst verzekerd blijven van kwalitatief hoogwaardige zorg en onze medewerkers prettig werken in een professionele, gezonde organisatie zoals Vincere nu is.’

Dossier geestelijke gezondheidszorg
Dossier met nieuws, opinie en achtergrond over de geestelijke gezondheidszorg (ggz). De artikelen gaan onder andere over de diverse zorgorganisaties, beddenreductie, e-health en de bekostiging. Lees meer.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.