Jouw Omgeving enige Nederlandse finalist eHealth competitie

Het bedrijf Jouw Omgeving is vorige week derde geworden tijdens de Europese eHealth competitie op de eHealth week in Amsterdam. Het cliëntenportaal voor onder andere ggz is uit 112 Europese inzendingen gekozen. Ontwikkelaar Birk Frankvoort: ‘Blended care bieden is heel wat anders dan een website maken of een app bouwen.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
uitreiking400.jpg
Foto: Ard Jongsma / HIMSS

Jouw Omgeving werd door de jury tijdens de eHealth competitie geroemd als ‘het mooiste en meest geëngageerde e-healthplatform voor psychiatrische patiënten van alle leeftijden.’ Jouw Omgeving stond als finalist in de categorie ‘Champions’, bedrijven die de start-upfase voorbij zijn en met serieuze opschaling bezig zijn. De jury heeft hierbij gelet op de mate van innovatie van de oplossing, implementatie bij eindgebruikers en impact op korte termijn en meerdere vlakken.

Geen eHealth
‘Het was een heel breed veld van deelnemers, met zowel producenten van medical devices als partijen voor big data’, zegt Birk Frankvoort. Het bedrijf levert online omgevingen bij inmiddels

1
90

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

  1. Niet alleen jongere cliënten zijn enthousiast en laten minder dropout zien bij het gebruik van JouwOmgeving, volgens mij ook de behandelaren bij de Jeugdzorg-instellingen. Kwestie van tijd m.i. totdat dit gemeengoed is en we de letter 'e' weg kunnen laten voor 'health' of 'care'.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.