Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Judith Meijer wordt directeur Indigo

Mark van Dorresteijn
Judith Meijer is per 1 november 2014 aangesteld als nieuwe directeur bij de Indigo Service Organisatie.
Judith Meijer wordt directeur Indigo

Meijer is afkomstig van Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost (GAZO) waar zij als bestuurder werkzaam was. Daarvoor is zij bij een breed palet van organisaties in de gezondheidszorg werkzaam geweest.

Toekomstbestendige ggz

Indigo is volop bezig om de Basis GGZ die begin dit jaar is geïntroduceerd toekomstbestendig te maken en verder te professionaliseren. In het landelijke franchiseverband waar Indigo in opereert heeft de Service Organisatie de rol om de kennis en kunde in de organisatie en daarbuiten te verbinden, verdiepen en te verankeren. Daarnaast is het van groot belang om in te spelen op de behoefte in het zorglandschap en daar diensten en producten voor te ontwikkelen.

Afstemmen van zorg

Indigo wil de komende tijd verder investeren om de zorg nog beter te kunnen afstemmen op de wensen en behoeften van gemeenten, huisartsen en cliënten. ‘Met de komst van Judith Meijer verwachten wij dat wij daar goede slagen in kunnen maken’, aldus Richard Janssen, voorzitter van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Indigo. ‘De ervaring die zij meebrengt na zes jaar werkzaam te zijn geweest in de eerste lijn, alsmede haar ervaring opgedaan in diverse zorgorganisaties en haar achtergrond op de het gebied van psychologie en bedrijfskunde,  is een waardevolle aanvulling op onze organisatie en het huidige team van de Service Organisatie.’

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.