Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

June Nods benoemd tot voorzitter van Naviva kraamzorg

Sarah Berends
June Nods treedt per 1 juli 2014 aan als voorzitter van de raad van commissarissen van Naviva kraamzorg B.V. Zij volgt Hettie Olde Loohuis op, die vanaf het ontstaan van Naviva in 2007 deze rol heeft vervuld.
June Nods benoemd tot voorzitter van Naviva kraamzorg

Nods is interim-bestuurder en daarnaast bekleedt zij verschillende bestuurlijke functies met name in de zorg. Zij is onder meer Lid van de raad van toezicht van het SKB Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk, lid van de raad van toezicht van de Vivium Zorggroep in Huizen en voorzitter van de raad van toezicht van TBS Kliniek Oldenkotte in Rekken.

Nods

Nods is jurist en heeft brede ervaring in de non-profit-sector. Nods:  ‘Mijn ervaring strekt zich uit tot één of meer van de beleidsvelden wonen, zorg, onderwijs en media. In mijn werk en toezichthoudende rol heb ik een bijdrage geleverd een professionele, samenhangende en duurzame organisatieontwikkeling, procesverbetering en innovatieve ontwikkeling. Ook bij Naviva hoop ik op deze manier een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van deze boeiende organisatie’.

Afscheid Olde Loohuis

Na twee termijnen neemt Hettie Olde Loohuis na ruim zeven jaar afscheid als voorzitter van de raad van commissarissen. ‘Het was een boeiende en enerverende  periode. Naviva is ontstaan uit een fusie van zes organisaties, die opmerkelijk snel uitgroeide tot een sterke organisatie met een eigen bedrijfscultuur, die zich kenmerkt door openheid en toegankelijkheid. Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de kraamzorg en ik draag mijn voorzitterschap in alle vertrouwen over aan June Nods.’

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.