Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kaartenspel vastgoedrisico’s

Hevo heeft een kaartenspel ontwikkeld dat zorgorganisaties kunnen gebruiken om de risico’s van de huidige of toekomstige vastgoedportefeuille in kaart te brengen. Het spel wordt beschreven in de publicatie Strategisch Vastgoedbeleid die de adviesorganisatie dinsdag heeft gepresenteerd tijdens het Zorgvisie Bouwcongres.
Kaartenspel vastgoedrisico’s

“Strategisch vastgoedbeleid in de zorgsector is vandaag de dag omkleed met veel vragen. Pasklare antwoorden zijn er niet,” aldus Felix van Baal, sectordirecteur Gezondheidszorg en Wonen bij Hevo.

Strategisch vastgoedbeleid

De adviseur constateert dat strategisch vastgoedbeleid belangijker wordt. Analyses van omgevingsfactoren spelen een grotere rol. Ook is er meer samenhang met de strategie voor het onderhoud van gebouwen. In de publicatie legt bestuursvoorzitter Ton van Overbeek van Careyn uit dat Het Dorp in Arnhem hem dwingt tot een bezinning op het vastgoedbeleid. (Redactie Zorgvisie / Beeld ANP Vincent Jannink )

Lees meer:

Zorgvisie Bouwcongres

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.