Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kerstpakket Spaarne Ziekenhuis valt slecht

Personeel van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp is onaangenaam verrast door een kortingsbon in het kerstpakket. Dat meldt het ANP. De bon is te besteden bij een kliniek voor plastische chirurgie.
Kerstpakket Spaarne Ziekenhuis valt slecht

De meeste afdelingen hebben besloten het pakket terug te sturen naar de raad van bestuur, volgens een medewerkster in het ANP-bericht vrijdag.

Concurrent

“Voor een aantal artsen is het dramatisch dat zo’n bon van de concurrent wordt aangeboden”, zei de medewerkster in het bericht. De 1900 medewerkers krijgen als kerstpakket een agenda cadeau met daarin kortingsbonnen, waarvan een te besteden bij de kliniek in Hoofddorp. De bon heeft een waarde van vijftig euro en kan worden gebruikt voor diverse behandelingen.

Kritiek

De kritiek van het personeel komt erop neer dat slechts een kleine groep gebruik zal maken van de bon. Bovendien is de korting voor een aantal behandelingen minimaal, omdat het daarbij om grote bedragen gaat. “Bij een laserbehandeling komt het neer op een korting van 2,5 procent.”

Geste

Het ziekenhuis hoefde niets te betalen voor de bonnen. Die zijn aangeboden door de kliniek. Volgens een voorlichtster van het ziekenhuis gaat het om een geste. “Het is een aardigheidje en niet het eigenlijke kerstgeschenk. Dat is de agenda.”

Drukfouten

Het personeel is ook niet blij met de agenda zelf, die nogal wat drukfouten bevat. Zo staan verschillende feestdagen op de verkeerde data vermeld. (ANP)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.