Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Leon van den Nieuwenhuijzen voorzitter toezicht Lievensberg ziekenhuis

Leon van den Nieuwenhuijzen is op 1 januari 2013 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom. Hij volgt de heer Blom op, die per 1 januari 2013 reglementair aftredend was.
Leon van den Nieuwenhuijzen voorzitter toezicht Lievensberg ziekenhuis

Van den Nieuwenhuijzen heeft na zijn opleiding op de Koninklijke Militaire Academie diverse officiersfuncties bij Defensie vervult, zowel operationeel als (financieel) bestuurlijk, onder meer als directeur van de Defensie Accountantsdienst. Van den Nieuwenhuijzen is registeraccountant.

CV
Zijn affiniteit met de zorg is gelegen in de relatie met de financiering van de Militaire Gezondheidszorg en met het aan het Universitair Medisch Centrum te Utrecht verbonden Centrale Militaire hospitaal en het Calamiteitenhospitaal. Van den Nieuwenhuijzen maakt sinds 2012 ook deel uit van de Raad van Toezicht van dit Medisch Centrum. Daarnaast heeft hij namens de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) in november 2010 een adviesrapport uitgebracht over de sector Care ‘Nieuwe Bakens voor de Zorg’. Van den Nieuwenhuijzen trad op 1 januari 2012 toe tot de Raad van Toezicht van het Lievensberg ziekenhuis.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.